Tennis

Tsitsipas sotmet Rublev i espera a Djokovic o Carreño en semifinals

Tennis.

El grec Stefanos Tsitsipas (5) ha completat un partit rodó amb un joc ple de matisos davant del rus Andrei Rublev (13) en els quarts de final de Roland Garros i s’ha revenjat de la recent final d’Hamburg: 7-5, 6-2 i 6-3 en una hora 55 minuts. Jugarà divendres contra el vencedor del partit entre Novak Djokovic (1) i Pablo Carreño la seva segona semifinal de Grand Slam després d’accedir a la d’Austràlia del 2019.

Rublev ha començat fort el primer acte i s’ha situat per davant amb un break aconseguit en el cinquè joc. Tsitsipas, a poc a poc, ha jugat amb més profunditat, ha completat un parcial de 4-0 quan perdia per 5-3 i ha segellat el set en la primera pilota arrodonint una gran reacció (7-5). La consistència, la varietat i el joc d’altures, tant de revés com de dreta, han situat de nou al grec per davant per 4-2 amb un trencament en el sisè joc i una sensació de favorit dins la igualtat d’intercanvis llargs de ma pesada i de qualitat per part de tots dos, però amb un punt de major clarividència i ordre per a l’hel·lè. El quarta break li ha atorgat el segon set en només 29 minuts en la primera pilota de què ha disposat i ha obert un abisme entre tots dos (6-2). La diferència s’ha seguit eixamplant, amb un Rublev monotemàtic buscant amb precipitació el punt guanyador amb cops plans, i un Tsitsipas canviant de ritme i utilitzant també la deixada per fer molt mal. El trencament en el quart joc (3-1) ha forçat el desenllaç còmode, més del que es podia preveure, a favor del grec.

L’altra semifinal masculina, que va quedar configurada en la jornada de dimarts, la jugaran també divendres Rafa Nadal (2) contra l’argentí Diego Schwartzman (12).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)