Tennis

El CT d’Aro organitza el seu primer ITF femení

Tennis.

Tot i les dificultats que suposa lluitar contra tot allò relacionat amb la pandèmia, el CT d’Aro ha presentat avui la seva primera edició d’un ITF femení de 15.000 dòlars, que tindrà lloc entre el 26 d’octubre i l’1 de novembre a les seves instal·lacions. El club i Magistertennis ja han anunciat també que l’objectiu és que el torneig es disputi el 2021 cap a l’abril i que pugi de categoria, fins els 25.000 euros, així com la voluntat de fer els primers tornejos ITF a les comarques gironines a l’octubre.

La presentació ha tingut lloc a l’auditori Josep Irla de la Generalitat, una de les institucions que col·labora en el torneig així com les federacions catalana i espanyola i l’ajuntament de Castell d’Aro-Platja d’Aro. Les principals jugadores inscrites són ara mateix Andrea Lázaro, jugadora amb victòries i experiència en els tornejos ITF, i la número 1 del món júnior, l’andorrana Vicky Jiménez.

De cara al torneig el club seguirà uns protocols semblants als que va implementar el juliol en la cita de la lliga Mapfre, un dels primers tornejos que es van fer a Catalunya després del desconfinament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)