Tennis

Swiatek guanya Roland Garros amb 19 anys i suma el seu primer Grand Slam

La polonesa supera en dos sets a la nord-americana Kenin (6-4 i 6-1), que acaba la final amb problemes físics

Iga Swiatek ha donat la gran sorpresa i ha guanyat el títol de Roland Garros amb només 19 anys, i s’ha emportat el primer Grand Slam de la seva carrera. La polonesa, que no està entre les 50 millors del rànquing mundial, ha sigut superior a la nord-americana Sofia Kenin –quarta favorita i sisena del món–, i s’ha imposat per 6-4 i 6-1. Sofia Kenin ha finalitzat la final amb problemes físics. Després del tercer joc del segon set ha rebut atenció mèdica i li han embenat la cuixa esquerra. a partir d’aquí ja no ha pogut guanyar cap més joc.

Iga Swiatek ha iniciat molt bé la final i s’ha situat amb un 3-0, però Sofia Kenin ha reaccionat i ha anivellat la final. La jove jugadora polonesa ha anat a l’atac, ha mostrat molta confiança en el seu joc, i s’ha tornat a avançat amb un nou break, que l’ha situat amb un 5-4 i servei. Ha desaprofitat una bola de set i ha perdut la sacada però en el següent joc ha tornat a fer un break i ha guanyat el primer set per 6-4. La segona màniga ha tingut poca història. La nord-americana ha guanyat el primer joc trencant el servei de la polonesa, però a partir d’aquí Iga Swiatek ha guanyat sis jocs de manera consecutiva i s’ha emportat el títol de Roland Garros en menys d’una hora i mitja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)