Waterpolo

El CN Sabadell trenca el guió

Waterpolo. Sorprèn l’Atlètic Barceloneta en la tanda de penals (16-17) i es jugarà el títol de la supercopa d’Espanya contra el CN Barcelona, botxí del CN Terrassa per un ajustat 8-9

El CN Sabadell es va saltar el guió de les semifinals de la supercopa d’Espanya a Can Llong i va deixar fora de combat el gran favorit, l’Atlètic Barceloneta, que aspirava a la seva setzena corona, sisena de consecutiva. El duel es va haver de resoldre des de la tanda de penals (5-6), però el conjunt de Quim Colet, molt sòlid en defensa i molt més efectiu en les superioritats, ja havia fet mèrits prèviament per guanyar-se el bitllet de la final. De fet, el conjunt amfitrió va iniciar el quart definitiu amb una escletxa de dos gols (7-9) i Felipe Perrone va haver de sortir al rescat per anivellar un partit (11-11) que feia pujada. Precisament, el director de joc mariner va veure com Edu Lorrio li aturava el seu segon llançament en la sèrie definitiva de penals. Bernat Sanahuja, una de les novetats dels sabadellencs, no va fallar i va conduir el seu nou equip a la gran final. L’altre finalista serà el CN Barcelona, que es va imposar al CN Terrassa en un altre partit molt ajustat (8-9). Un gol d’Adrià Delgado en superioritat va trencar l’equilibri en l’últim quart.

Sense sorpreses

En les semifinals femenines no hi va haver sorpreses, i el CN Mataró i l’Astralpool CN Sabadell repetiran la final de l’última edició, després d’haver vençut el CN Sant Andreu (15-10) i el CE Mediterrani (13-10). Tant les maresmenques (0-3) com les vallesanes (2-4) van haver de remar contra corrent en la posada en escena, però van acabar imposant la seva lògica superioritat. En el bàndol mataroní van brillar Anna Gual i Anni Espar, amb quatre dianes cadascuna, i en les sabadellenques Judith Forca, amb cinc gols, va ser determinant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)