Atletisme

Delgado i Guerrero es llueixen a Igualada

Atletisme. El velocista del Barça fa el doblet en els 400 tanques i llisos i la banyolina tanca la seva millor temporada amb el títol català dels 1.500 m

Esther Guerrero (New Balance) va posar ahir punt final a la seva temporada més brillant amb una victòria incontestable en els 1.500 m de l’edició número 100 del campionat de Catalunya d’atletisme, que acabarà avui a Igualada. Guerrero, doble campiona d’Espanya dels 800 i els 1.500 m, va fer bona part de la cursa en solitari i (4:27.06) i va deixar enrere la incombustible Anna Bobé (Barça) i l’atleta local Naima Alibou, bronze.

Tot i l’absència d’alguns grans atletes del país perquè ja han acabat la temporada, també va brillar al tartà d’Igualada el jove atleta internacional de Sant Boi Javier Delgado (FC Barcelona), que va complir amb escreix el repte que s’havia proposat de doblar en la seva prova preferida, els 400 m tanques, i els 400 m llisos. Va guanyar l’or en totes dues i en la segona va fer la seva millor marca personal (48.14).

El de Delgado no va ser l’únic doblet del dia, perquè tota una especialista a celebrar títols en els campionats de Catalunya, Laura Redondo (Barça), va encadenar els títols en els concursos de martell (63,95), aquesta vegada sense Berta Castells, i en el de pes (11,96). Mònica Clemente va saltar més que ningú en el concurs de perxa (3,80) i també va col·laborar en la victòria de l’Avinent Manresa en els 4x100 m (49.54).

Entre les joves promeses de l’atletisme català va destacar Xavier Barrubes (20 anys, l’Hospitalet), que va batre el rècord dels campionats en el salt de llargada (7,69), superant els 7,65 de Jordi Alcaide que s’havien mantingut estables des del 1995.

La final més ajustada la van protagonitzar Douae Oubokir i Marina Guerrero en els 3.000 m obstacles, en què la primera es va imposar després d’un llarguíssim esprint en la recta d’arribada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)