Handbol

El KH-7 Granollers apallissa l’Alavarium portuguès a Europa (19-38)

Handbol.

El KH-7 Granollers ha apallissat avui Alavarium Love Tiles portuguès al Palau d’Esports però en qualitat de visitant per 19-38 en l’anada de la segona eliminatòria de la nova Lliga Europea i té l’eliminatòria pràcticament sentenciada. El partit de tornada, un tràmit, es jugarà avui en el mateix escenari (18 h). La significativa baixa de Gassama no ha impedit el triomf contundent de les de Robert Cuesta, molt superiors a pesar dels nervis inicials.

El conjunt català ha robat molts pilotes en defensa i ha construït contraatacs clars, però la portera portuguesa Andrea Ribeiro s’ha engrandit i ha evitat diversos gols cantats. El KH-7, que figurava com a visitant i demà sortirà de local, s’ha ennuegat també en l’atac estàtic, amb molts nervis, i de seguida ha hagut de remar (4-2 en el 10’). Un gol de penal de Vegué, i dos llançaments exteriors, un de la búlgara Sarandeva i l’altra de Sobrepera –molt inspirada amb 4 gols en el primer temps– han revifat les catalanes (4-5), que s’han tornat a posar per davant. I Castañera, per l’extrem esquerra, ha acabat d’adobar el parcial de 0-4 (4-6) davant d’un rival que ha buscat sempre la seva pivot en atac. No s’havien jugat ni 20 minuts, i les lusitanes havien perdut 10 pilotes to que el Granollers n’havia malbarat nou. Un gol al contraatac de Vegué ha permès el KH-7 obtenir el màxim avantatge (6-9) i ha provocat el temps mort de l’Alavarium. El conjunt de Robert Cuesta ha arribat a manar de 4 (7-11, 8-12, 10-14) tot i les accions de la rival Carolina Monteiro, de gran qualitat. El primer període ha finalitzar amb un incert (13-15), amb més fluïdesa en atac de les granollerines, però també amb una menor i preocupant incidència en defensa. La sortida del KH-7 Granollers en el segon temps ha estat fulgurant. Les aturades de Marta Mera –11 en tot el partit i un gol de porteria a porteria–, pletòrica, la determinació en defensa i la resolució dels contraatacs han situat un parcial de 0-6 (13-21) que ha començat a decidir si més no el partit i potser també l’eliminatòria davant d’un rival malferit. El Granollers ha manat de deu gols (14-24) establint el màxim avantatge. L’equip de Cuesta ha olorat sang i ha seguit perseverant per viure demà un diumenge tranquil en el duel de tornada. El màxim avantatge ha estat de 19 gols (19-38) coincidint amb un gol de maluc de Capdevila sobre el so de la botzina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)