Handbol

El Barça jugarà tres partits en tres dies

Handbol. Dijous s’enfrontarà a l’Aalborg, divendres al Benidorm, tots dos al Palau Blaugrana, i dissabte viatjarà a Pontevedra per competir contra el Cisne

El Barça ha acabat el confinament de deu dies pels tres casos positius de Covid-19 que es van detectar a la plantilla, els tests PCR d’avui han donat negatiu, demà tornarà als entrenaments i a partir de dijous començarà una voràgine de partits per començar a posar-se al dia. L’equip de Xavi Pascual jugarà tres partits en tres dies. Els dos primers seran al Palau Blaugrana. Dijous s’enfrontarà a l’Aalborg (18:45 h), corresponent a la sisena jornada de la lliga de campions, i l’endemà rebrà la visita del Benidorm (16 h), en partit ajornat de la desena jornada de l’Asobal. El mateix divendres el conjunt blaugrana volarà rumb a Pontevedra per jugar contra el Cisne dissabte (17 h).

Després d’aquesta marató de partits hi haurà una aturada d’una setmana pels compromisos de seleccions que provocarà l’habitual èxode de jugadors blaugrana. Al Barça encara li restarà reubicar els partits contra el Bidasoa (jornada 9 d’Asobal) i el del Veszprém (jornada 5 de la Champions).

LA DADA

La plantilla ha donat negatiu en els tests PCR i demà reprenen els entrenaments
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)