Ciclisme

Woods venç en solitari després d’una llarga escapa d’un grup nombrós

El canadenc suma la seva segona victòria en la Vuelta. En la general no hi han atacs ni canvis

El canadenc Michael Woods (EF) ha aconseguir la victòria en solitari després de formar part d’una llarga i nombrosa escapada de més de trenta corredors. En la lluita per la general de la Vuelta no hi han hagut canvis i l’equatorià Richard Carapaz (Ineos) continua líder.

En el quilòmetre 45 de l’etapa s’ha fet una escapada de 34 corredors que el pilot a mantingut a menys de tres minuts. El més perillós pel líder era el murcià Alejandro Valverde (Movistar) que estava a tres minuts. En la segona pujada al Port d’Orduña, el cim estava a dinou quilòmetres de meta, s’ha escapat Michael Woods i després un atac d’Alejandro Valverde ha format un grupet de quatre ciclistes. En la baixada s’han ajuntat els cinc primers i han mantingut a uns vint segons als seus companys d’escapada.

Els cinc capdavanters s’han anat atacant entre ells i a poc més d’un quilòmetre de l’arribada Michael Woods s’ha distanciat i ha aconseguit la seva segona victòria en la Vuelta, la primera va ser l’any 2018. A quatre segons han entrat el basc Omar Fraire (Astana) i Alejandro Valverde, i el pilot de favorits ha arribat a 56 segons.

En la jornada de descans de dilluns es van fer proves PCR als integrants de la Vuelta i no hi ha hagut cap positiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)