Ciclisme

Clàudia Galícia ja lidera la Titan Desert

Ciclisme. La prova es disputa en aquesta edició a la costa d’Almeria amb uns 400 participants, cinc etapes i més de 400 quilòmetres de recorregut

Clàudia Galícia ha fet valer la seva condició de favorita i ja s’ha col·locat al capdavant de la Titan Desert, que a causa de la Covid-19 s’ha traslladat per primer cop del Marroc a la Costa d’Almeria i compte amb la participació d’uns 400 ciclistes. L’osonenca ha cobert la primera jornada, El Toyo-El Toyo, de 100 km i 1.517 m de desnivell acumulat, en 4h21:50. La prova ha transcorregut pel Parc Natural del Cabo de Gata, amb l’ascensió a Vela Blanca. Galícia ha avantatjat en cinc minuts a Ramona Gabriel, la seva principal rival, mentre que ha completat les places d’honor Sílvia Roura, la guanyadora de la Titan Series Arabia Saudí.

La pugna per la victòria en la prova masculina ha estat molt més disputada i s’ha resolt a l’esprint en què el més ràpid ha estat Jesús del Nero. El ciclista del Gobik (3h48:16) ha superat per mitja roda a Julen Zubero. Dos segons més tard han creuat la meta el mundialista Sergio Mantecón i el vencedor de les quatre últimes edicions de la Titan, el corredor del KH7 Logifrio Josep Betalú.

Aquesta 15a edició de la Titan consta de cinc jornades, amb més de 400 quilòmetres acumulats i s’acabarà divendres amb l’etapa entre Tabernas i El Toyo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)