Ciclisme

Test decisiu a Ézaro

Ciclisme. Carapaz i Roglic es juguen el lideratge de la Vuelta en la contrarellotge amb el permís del sorprenent Hugh Carthy i de Dan Martin

L’exhibició de l’anglès Hugh Carthy (EF) a l’Angliru ha comprimit la general i ha afegit més candidats a una Vuelta que semblava una festa privada entre l’equatorià Richard Carapaz (Ineos) i l’eslovè Primoz Roglic (Jumbo). Després de la jornada de descans, l’última setmana de competició tindrà dues proves de foc decisives: la contrarellotge d’avui a Ézaro i l’ascens de la Covatilla, dissabte. Certament, Carapaz, líder amb 10 segons de marge, i sobretot Roglic, segon però més avesat en la lluita contra el cronòmetre, són encara els grans favorits, però també hi volen dir la seva Carthy, a 32 segons, i l’irlandès Dan Martin, a 35. La contrarellotge, de 33,7 km, té un perfil pla fins a 1,8 km, quan caldrà canviar de bicicleta per escalar un mur de 14,8%.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)