Ciclisme

La Sea Otter, al setembre

Ciclisme. L’edició del 2021 es farà a la tardor, com aquest any, en què per la crisi sanitària només se’n van fer les proves esportives després de l’ajornament del juny

La cinquena edició de la Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show serà del 24 al 26 de setembre de l’any que ve. L’esdeveniment es continuarà fent a la tardor, després que l’esclat de la pandèmia impedís celebrar-lo al juny i, finalment, s’acabés fent aquest setembre passat només amb el programa esportiu.

L’edició del 2019 va tenir 60.000 visitants a la zona comercial, de 400 marques expositores. En les proves esportives, van ser 6.000 els ciclistes participants.

Amb la nova data es vol guanyar temps amb l’evolució de la pandèmia, celebrar l’esdeveniment al final de l’estiu en lloc de fer-ho al principi –desestacionalitzant l’arribada de turistes a la ciutat i el seu entorn– i donar temps a les marques per preparar les seves novetats. L’anunci de la data es va fer al Pont de Pedra amb els representants de les institucions que donen suport al festival i el seu director.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)