El Barça decideix el partit contra el Conca en el primer temps

Barça 38 Conca 26

BARÇA:Pérez de Vargas, Entrerríos (3), Janc (2), Mem (3), Pascual (7), Langaro (2) i Frade (2) –inicial–; Sorhaindo, Dolenec (6, 4p), Ariño, N’Guessan (3), Diocou (4), Pálmarsson (1), Makuc (3), Fábregas (2) i Moller.CONCA:Ibañez, Pérez de Inestrosa (3), Moscariello (4), Fernández (1), Bulzamini (5), Moya (2) i Pizarro (3) –inicial–; Ariel (2), Vainstein, Alves (2), López (2), Arce, Taravilla (2) i Herrainz.PARCIALS CADA CINC MINUTS:5-1, 8-3, 12-3, 15-5, 18-6, 22-9 (descans), 26-11, 29-14, 30-17, 34-20, 36-24 i 38-26.COMENTARI:El Barça va obtenir la seva dotzena victòria a l’Asobal contra el Conca en un partit que va deixar decidit en la primera meitat. Un 13-3 en el 15’ va encarrilar el partit. En la segona meitat els blaugrana van abaixar el ritme.