Natació

Dues medalles d’or més per Zamorano i Vall en l’estatal d’hivern

En la classificació per clubs ha guanyat el CN Sant Andreu en noies i el CN Terrassa en nois

Àfrica Zamorano i Jessica (CN Sant Andreu) han guanyat dues medalles d’or més en la darrera jornada del campionat d’Espanya d’hivern que s’està disputant a Castelló. Àfrica Zamorano s’ha imposat en els 200 m estils amb una marca de 2:09.26 mentre que Jessica Vall ha completat el domini en la braça guanyant també els 50 m amb 30.76. Les dues han format part de l’equip del CN Sant Andreu, juntament amb Alba Guillamon i Lidón Muñoz que s’han imposat en els 4x100 m estils amb 3:58.13. Per Àfrica Zamorano ha sigut la seva vuitena medalla d’or de l’estatal, quatre en individual i quatre en relleus, mentre que Jessica Vall n’ha sumat sis, tres i tres.

En aquesta darrera jornada de l’estatal Marta González (Sant Andreu) ha guanyat els 200 m amb 1:58.83, mentre en els 50 m esquena la medalla d’or ha estat compartida per Mireia Pradell (CN Barcelona) i Lidón Muñoz (CN Sant Andreu) que han fet el mateix temps de 27.30. En els 200 m estils Emma Carrasco (INEF Lleida) ha batut la millor marca nacional de 15 anys amb 2:12.10 i s’ha emportat la medalla de plata.

En la classificació per clubs, el CN Sant Andreu ha guanyat en noies, amb el CN Sabadell segon, mentre que en nois s’ha imposat el CN Terrassa i el CN Sant Andreu ha acabat tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)