Waterpolo

El CN Barcelona presenta reclamació davant la LEN per la repetició del partit entre el Zuglo i el Tourcoing

Waterpolo. La Federació Catalana de Natació fa costat al club cenebista davant l’organisme europeu

El CN Barcelona ha presentat una reclamació a la LEN pels fets succeïts en l’esperpèntica jornada final a la Nova Escullera, amb la repetició del partit entre el Zuglo i el Tourcoing i un empat a 15 que els deixava fora dels vuitens de final de l’Eurocup. La classificació final del grup quedarà a expenses de la resolució del cas. La Federació Catalana de Natació s’ha posat al costat del CN Barcelona i els donaran suport en les seves reclamacions davant l’organisme europeu.

Des de l’entitat cenebista clamen al cel i qualifiquen el que ha succeït d’escandalós. “És l’escàndol i el robatori més gran que el CNB ha patit en tota la història. Estem molt indignats. No s’entén de cap manera que s’hagi repetit el partit. En les noves normes del waterpolo en els partits s’han de convocar onze jugadors de camp i dos porters, i el Zuglo ha convocat a dotze jugadors de camp i un porter. Això és alineació indeguda i en qualsevol altre esport és una errada que es castiga amb l’eliminació de l’equip de la competició”, ha comentat el veterà porter internacional Iñaki Aguilar als micròfons de la Xarxa.

L’exentrenador Toni Esteller, ara representant institucional del CN Barcelona, ha comentat a Esport 3: “Hi ha una infracció que no pot quedar impune. La ignorància no t’eximeix de res. No pot ser que un equip que fa una infracció torni a jugar un partit de waterpolo. I els que hem complert amb la llei, quedem fora.” En aquest sentit, Àngel Moliner, pròxim president del comitè tècnic de la LEN, ha aclarit a Esport 3 que tenen noves dades i que el cas encara és obert: “La repetició del partit entre el Tourcoing i el Zuglo s’ha produït arran d’unes informacions. Després han arribat unes altres informacions complementàries, que fan reconsiderar el cas. Ara mateix a la web de la LEN el partit no dona cap resultat, sinó que queda com a pendent. El reglament de waterpolo diu clarament que el número 1 i el 13 han de ser porters i han de dur casquet vermell. Cal veure si l’error és tècnic, amb responsabilitat dels àrbitres i del delegat de la LEN o hi ha una alineació voluntàriament indeguda amb responsabilitat del Zuglo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)