Waterpolo

El CN Barcelona, endavant

Waterpolo. La LEN rectifica i deixa fora de competició el Zuglo i és l’equip cenebista qui accedeix als vuitens de final de l’Eurocopa

El CN Barcelona ja està a tots els efectes classificat per als vuitens de final de l’Eurocopa. Les reclamacions de l’entitat cenebista han donat resultat. A última hora la LEN va rectificar la decisió inicial, reconeix que el partit entre el Tourcoing i el Zuglo no s’hauria d’haver repetit, i deixa fora de la competició el club hongarès per alineació indeguda. La repetició del partit, amb empat 15, havia deixat l’equip de Víctor González fora dels vuitens de final de la segona competició europea. Des del CNB van considerar els fets com un autèntic frau esportiu i, per tant, va presentar una reclamació que finalment ha arribat a bon port. Per tant, el conjunt francès passa com a primer de grup i el CN Barcelona, com a segon. En altres grups de la competició també van accedir als vuitens de final tant el CN Sabadell com el CE Mediterrani.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)