Waterpolo

El CN Mataró i el CE Mediterrani jugaran la fase de qualificació de l’Eurolliga a Verona

Waterpolo. El CN Sabadell, vigent campió, viatjarà a Berlín i el CN Sant Andreu a Budapest

L’Astralpool CN Sabadell, vigent campió de l’Eurolliga, disputarà la fase de grups de la pròxima edició de la competició a Berlin, del 5 al 7 de febrer amb les amfitriones de l’Spandau com a rivals a més del Vouliagmeni i el Dunaujvaros. És l’únic dels quatre grups de la fase de qualificació amb quatre clubs participants. En la resta n’hi jugaran cinc.

A Verona, hi haurà duel català perquè en el grup B de la competició hi coincidiran el CN Mataró, campió de l’última edició de la lliga, i el CE Mediterrani, a més de les organitzadores, el Kirixi i el Ferencvàros. El quart representant català, el CN Sant Andreu, jugarà a Budapest amb l’UVSE, l’Ekipe Orizzonte, el Lilla i el Dinamo Uralotxka. El grup C, a Roma i sense representació catalana hi jugaran l’Olympiacòs, el Niça, el SIS Roma, el Plebiscito Padova i el Zuglo. Els dos primers de cada grup accediran als quarts de final, que es jugaran entre el 27 de febrer i el 13 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)