Un gol a 5 segons per acabar deixa Espanya fora de final de la lliga mundial

Grècia guanya per 12-11, i la selecció espanyola jugarà pel tercer lloc contra Itàlia

La selecció espanyola no s’ha classificat per la final de la zona europea de la lliga mundial en perdre la seva semifinal contra Grècia per 12-11. Un gol a 5 segons de la fi d’Argyropoylos ha deixat sense final Espanya. El conjunt estatal que entrena David Martín jugarà demà (18:15 h) contra Itàlia per la tercera i quarta posició. Aquest tercer lloc també classifica per a la superfinal de la lliga mundial que es disputarà en el mes de juny a Tbilisi (Geòrgia).

Espanya ha anat a davant en el marcador en els dos primers quarts i ha arribat al descans amb un 4-5 al seu favor. El tercer període ha estat completament favorable als grecs per 4-1 i s’han escapat en el marcador (8-6). En els darrers vuit minuts la selecció espanyola ha empatat en dues ocasions, la darrera a un minut i mig del final, però no ha pogut evitar la derrota. Alberto Munarriz ha marcat dos gols.