Tennis taula

L’Asisa Borges Vall es reforça amb João Monteiro, 80 del món, i Viktor Brodd

La superdivisió estatal es disputarà en format de sis concentracions i per això ha incorporat dos experimentats jugadors

L’Asisa Borges Vall de la superdivisió s’ha reforçat amb el portuguès João Monteiro, el 80 del rànquing mundial, i el suec Viktor Brodd per afrontar la màxima categoria estatal que per la pandèmia del Covid-19 es disputarà en sis concentracions a partir el 13 de març. El club va decidir reforçar l’equip format per Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell, perquè si algun no pot anar a una de les concentracions el nivell competitiu de l’equip baixaria.

João Monteiro té 37 anys, i és un jugador d’atac esquerrà. Va guanyar tres medalles d’or en l’europeu, per equips (2014), en dobles (2015) i dobles mixtes (2016), i l’any 2019 va guanyar la medalla de bronze mundial en dobles. Al març del 2015 va arribar a la 29a posició del rànquing mundial, actualment és el 80, i el tercer jugador de Portugal.

El suec Viktor Brodd també és esquerrà i ofensiu, i té 31 anys. Actualment és el vuitè jugador del seu país. L’any 2017 va arribar al número 170 del rànquing mundial. És un jugador amb experiència i la temporada passada va jugar la lliga alemanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)