El Barça sentencia el Celje en els últims minuts (29-32)

Després d’una primera meitat discreta (17-16), ha reaccionat en la segona part, però no ha pogut rematar el rival fins al tram final

El Barça, amb moltes baixes de pes i sense la brillantor d’altres fases de la temporada, continua enllaçant victòries en la lliga de campions. Avui, en la penúltima jornada de la fase de grups, ha superat el Celje per 29-32 en un partit intermitent i que no ha pogut sentenciar fins als últims 5 minuts de joc.

El Celje ha marcat el ritme durant tota la primera meitat. L’equip blaugrana era excessivament tou en l’eix de la defensa i tot i el lideratge de Domen Makuc en atac (5 gols a la primera meitat) sempre ha anat a remolc del seu rival. Xavi Pascual ha demanat temps mort al quart d’hora de joc (8-6) i el Barça ha restablert momentàniament l’equilibri (9-9). El joc dels blaugrana, però, no tenia prou continuïtat i altre cop el conjunt eslovè ha pres la iniciativa (14-11). Una exclusió rival i l’aparició de Diocou ha tornat a ajustar el resultat, però un gol de Nacinovic a l’últim instant ha tancat el primer acte amb avantatge local (17-16). En tot cas, les bones notícies per al Barça han estat la reaparició de N’Guessan després de la lesió i el primers minuts de joc per al jove pivot del filial Artur Parera.

El Barça, molt més intens en defensa i amb Langaro desencadenat, ha sortit en tromba en la segona meitat i amb un parcial de 0-5 (17-21) ha capgirat la situació. El Celje ha necessitat més de 5 minuts per veure porteria, però no s’ha donat per vençut i gràcies a les intervencions de Miljan Vujovic ha tornat a enganxar-se al partit. A 5 minuts del final el resultat era d’empat a 29-29. Com la setmana passada contra el Nantes, el Barça ha sentenciat des dels extrems amb gols de Janc i Àlex Pascual, tot i la rúbrica final de Luis Frade, el màxim anotador del Barça amb 7 gols. Com al primer temps, també ha tingut uns minuts de joc el porter del filial Jordi González. El Barça tancarà la fase de grups dimecres vinent contra el Motor Zaporíjia.