Handbol

Final d’etapa contra el Motor Zaporíjia

Handbol. El Barça vol tancar la fase de grups de la Champions amb ple de victòries i no perdre pistonada abans de la copa al WiZink Center

El Barça vol tancar la fase de grups de la lliga de campions amb un altre triomf contra el Motor Zaporíjia (18.45 h, Esport 3) no tant per completar el catorze de catorze sinó perquè va amb l’ADN blaugrana, i encara més jugant al Palau, i per no perdre pistonada amb vista als pròxims objectius. Divendres començarà el periple a la copa en el WiZink Center de Madrid contra el Logronyo la Rioja. “Sempre preparem els partits per guanyar. El 14 de 14 ens ha de ser una mica igual. El partit és important perquè juguem al Palau i volem demostrar a la gent que sempre volem guanyar”, remarca el tècnic Xavi Pascual. L’entrenador no avançarà la llista de convocats fins avui, però és probable que tornin a l’equip els cinc jugadors que van descansar la setmana passada –Gonzalo, Fàbregas, Aleix, Entrerríos i Pálmarsson– perquè no perdin ritme de competició. Respecte al rival, adverteix que si està lluitant per la tercera plaça de grup ja és tota una evidència del seu potencial. “És un equip duríssim defensivament, i amb jugadors importants com Malasinskas, un dels més desequilibrants en l’un contra un”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)