Ciclisme

Bennet guanya l’esprint i és el primer líder de la París-Niça

L’irlandès Sam Bennet (Deceuninck) ha guanyat la primera etapa de la París-Niça i és el primer líder de la general. Ha superat en l’esprint al francès Arnaud Démare (Groupama) i al danès Mads Pedersen (Trek). Aquesta primera etapa ha constat de dues voltes a un circuit d’uns 80 km amb sortida i arribada en la localitat de Saint-Cyr-L’École, aprop de París, de 165,8 km.

L’escapada llarga del dia la protagonitzat el francès Fabien Doubey (Direct Energie) que s’ha escapat en el quilòmetre 15, ha tingut més de cinc minuts d’avantatge i a falta de 50 quilòmetres l’han atrapar tres corredors, el belga Philippe Gilbert i l’italià Stefano Orlandi, del Lotto Soudal i el francès Anthony Pérez, del Cofidis. El pilot els ha atrapat a l’inici de la Côte de Méridon de tercera categoria, a 27 km de la meta. Els següents intents d’escapada, un d’ells de set corredors amb la presencia del català David de la Cruz (Emirates) no han fructificat i el pilot ha controlat la curra fins a la meta. El líder de l’INEOS, l’australià Richie Porte, ha abandonat per una de les diverses caigudes que hi han hagut, una després de passar l’últim quilòmetre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)