Pàdel

Lucía i Ari, nous reptes

Pàdel. La barcelonina iniciarà demà al Madrid Open el camí al costat de l’andalusa Bea González (4a parella del WPT) i la reusenca buscarà noves sinergies amb l’extremenya Paula Josemaría (3a)

El World Padel Tour arrenca aquesta setmana amb el Madrid Open, el primer dels 19 tornejos previstos, amb dues catalanes al capdamunt que debutaran amb les seves noves parelles. La barcelonina Lucía Sainz (3a del món) va arribar al número 1 el curs passat amb la menorquina Gemma Triay, però enguany buscarà la sinergia amb l’andalusa Bea González, una jugadora diferencial de 19 anys de clara vocació atacant en el costat del revés que s’hauria de complementar molt bé amb l’experiència i solidesa de Sainz. Parteixen com a quarta parella. Després de dues bones temporades amb la madrilenya Ale Salazar, la reusenca Ari Sánchez –número 1 del món –debuta amb l’extremenya de 24 anys Paula Josemaría, rapidíssima a la dreta. Formen la tercera parella del món rere Triay-Salazar (1) i Marrero-Ortega (2). Busquen l’equilibri entre les genialitats d’Ari i la solidesa. Les altres catalanes que han accedit al quadre són Anna Cortiles (38a), que fa parella amb l’andalusa Ana Fernández, i Nicole Traviesa (31a), que juga amb l’argentina Nelida Brito.

En nois, destaca el debut dels argentins Fernando Belasteguin i Sanyo Gutiérrez, que lluitaran per enderrocar el domini del gadità Juan Lebrón i el madrileny Alejandro Galán.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)