Ciclisme

Pogacar i Roglic, desencadenats en la volta al País Basc

El vencedor del Tour s’exhibeix a Ermualde però no pot deixar enrere el seu compatriota, que manté el lideratge

Tadej Pogacar (UAE) s’ha imposat en la tercera etapa de la volta al País Basc, amb arribada al coll d’Ermualde (1a), però no ha pogut deixar de roda Primoz Roglic (Jumbo-Visma), que manté el lideratge, ara amb 20 segons d’avantatge respecte el seu compatriota. El duel entre els dos eslovens en les properes etapes, com ja va passar en el Tour, està cantat. Cap dels altres escaladors i favorits de la general, ni tan sols Adam Yates (Ineos), recent vencedor de la Volta, han pogut respondre als diferents atacs de Pogacar en les rampes més dures del coll final. Només Roglic ha estat a l’alçada del jove vencedor del Tour, que ha aprofitat la bonificació de la meta per retallar quatre segons.

Roger Adrià (Kern Pharma) ha format part de l’escapada del dia, que ha assolit més de set minuts d’avantatge però que no ha arribat a temps per encarar el port final. Michael Woods (Israel) i Wilco Kelderman (Bora) han caigut abans d’afrontar l’últim port. Valverde (Movistar), a punt de fer 41 anys, ha estat tercer i escala fins el cinquè lloc de la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)