El Barça suma la seva 25a victòria consecutiva en la lliga

Els blaugrana han derrotat per 35-46 el Benidorm en un partit que han dominat des de l’inici

El Barça no ha tingut cap problema per sumar la seva 25a victòria consecutiva en la lliga Asobal. Els blaugrana, que tenen dos partits ajornats, han derrotat per 35-46 el Benidorm a domicili en la 27a jornada. El Barça ha dominat en el marcador des de l’inici, tot i que l’hi ha costat una mica distanciar-se del seu rival. (4-9 en el minut 8’). Tot i que les diferències no han estat amplies sempre ha tingut un marge clar i ha arribat a la màxima diferència de 12 gols a un minut del descans amb el 14-26. El Benidorm ha fet un gol més i s’ha arribat al descans.

En la segona part els blaugrana han mantingut una diferència d’entre nou i deu gols de marge, i han tornat a la màxima de dotze a tres minuts del final (32-44), per aconseguir la victòria amb un resultat final de 35-46. Dika Mem ha estat el màxim golejador amb vuit gols.