Tennis

Ramos es situa a dos punts de la final de Marbella, però la deixa escapar

El mataroní perd la semifinal contra Carreño per 6-1, 3-6 i 7-6 (5)

Albert Ramos s’ha quedat sense poder disputar la final de Marbella en l’Andalusia Open al perdre la semifinal contra Pablo Carreño per 6-1, 3-6 i 7-6 (5) en dues hores i onze minuts. El mataroní s’ha situat a dos punts de poder disputar el títol, però no ha pogut mantenir el seu servei i després ha cedit contra l’asturià en el tie-break.

Pablo Carreño, primer favorit i 15è de l’ATP, ha fet un joc espectacular en el primer set, sense errades i l’ha guanyat per 6-1. En el segon set Albert Ramos, quart cap de sèrie i 47 del mon, ha reaccionat, ha dominat amb els seus cops de dreta i ha anivellat el partit amb el 3-6. En el tercer i definitiu set el mataroní ha fet un break en el tercer joc i s’ha avançat amb un 1-3 i un 3-5. Albert Ramos ha disposat del seu servei amb el 4-5 per guanyar el partit i ha estat a dos punts de passar a la final, però ha cedit el seu servei. Pablo Carreño no ha desaprofitat l’oportunitat i s’ha emportat la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)