Piragüisme

Setens llocs per equips per Vilarrubla, Sorribes i Travé en l’europeu d’eslàlom

Els tres catalans s’han classificat per les semifinals en individual

Núria Vilarrubla (Cadí), Laia Sorribes (Mig Segre) i Miquel Travé (Cadí) han format part dels equips de la selecció espanyola que han acabat setens en la final per equips en l’europeu d’eslàlom. Núria Vilarrubla, Klara Olazabal i Miren Lazkano han ocupat la setena posició en el C1, la mateixa plaça que Laia Sorribes, Maialen Chourraut i Carmen Costa en el K1. Miquel Travé ha format part dels dos equips estatals, i en C1 ha acabat setè ambAnder Elosegi, i Luis Fernández, i en K1 ha acabat desè ambDavid Llorente i Joan Crespo.

En les proves individuals els tres catalans s’han classificat per les semifinals. Laia Sorribes va ser 20a en la primera eliminatòria del K1 dijous, mentre que Núria Vilarrubla ha acabat 17a en la primera eliminatòria de C1. Miquel Travé ha sigut el 26è en la primera eliminatòria i ha hagut de disputar la segona, on ha acabat tercer i s’ha classificat per la semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)