Esquí

La CUP vol saber quins treballs s'han estat fent per a Pirineus-Barcelona 2030

Avui s'ha entrat una pregunta al Departament de Presidència

La CUP demana transparència al Govern de la Generalitat en relació a la candidatura Pirineus-Barcelona 2030. El diputat al Parlament de Catalunya Pau Juvillà ha registrat aquest dimecres una pregunta al Departament de Presidència. En aquesta (adjuntem imatge) es demana pel llistat de treballs realitzats fins ara. I el saber amb què consisteixen aquests treballs ve al cas perquè, el passat 6 de maig, en una reunió a la seu del COE a Madrid la Generalitat va entregar al Comitè Olímpic Espanyol (COE) un dossier amb els treballs que s'han fet en favora dela candidatira fins al dia d'avui.

A l'esmentada reunió hi van participar la mateixa consellera de la Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó,  i el Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco. En aquesta es va valorar la situació de la Candidatura Pirineus-Barcelona 2030 per acollir els Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern. Budóva estar acompanyada pel Delegat del Govern a Madrid, Gorka Knorr, i pel Secretari General de l’Esport i l'Activitat Física i responsable de la candidatura, Gerard Figueras.

 

Fa temps que demanem a @govern transparència entorn als #JJOO d'hivern que ens volen imposar sense consultar al territori. Avui ho hem tornat a preguntar: aquesta vegada podrem accedir a la informació que hauria de ser pública i que govern ens amaga? pic.twitter.com/65PtvZhVIw

— CUP Pallars (@Cup_Pallars) May 12, 2021

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)