Tennis

La copa Davis sorteja els grups i el camí cap a la final del 5 de desembre

Es començarà a disputar el 25 de novembre a tres seus diferents

La copa Davis 2021 ha sortejat els grups de competició i tot el camí dels països cap a la final. L’equip espanyol iniciarà la defensa del seu títol el 26 de novembre contra Equador i campió es decidirà a madrid el 5 de desembre. Espanya va guanyar l’última edició al 2019 –la primera en una sola seu–, ja que la del 2020 es va cancel·lar per la pandèmia. L’equip estatal jugarà en el grup A en el Madrid Arena i tindrà com a rivals a Equador i Rússia. Aquesta primera fase de grups es jugarà en tres seus, Madrid, Innsbruck (Àustria) i Torí (Itàlia). Cada seu acollirà dos grups de tres equips i els partits començaran el 25 de novembre. Els quarts de final es jugaran el 29 de novembre i també es disputaran a diferents ciutats, dos a Madrid, un a Torí i un altre a Innsbruck. Les semifinals es jugaran el 3 i 4 de desembre a Madrid, i la final, també en el Madrid Arena, el 5 de desembre.

Els grups han quedat definits. A Madrid: Grup A: Espanya, Rússia i Equador. Grup: B Canadà, Kazakhstan i Suècia. A Innsbruck: Grup C: França, Gran Bretanya i la República Txeca. Grup F: Sèrbia, Alemanya i Àustria. Torí: Grup D: Croàcia, Austràlia i Hongria. Grup E Estats Units, Itàlia i Colòmbia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)