El CN Atlètic Barceloneta perd contra el Brescia (7-13) i acaba quart la final a vuit

El CN Atlètic Barceloneta ha perdut avui molt clarament contra el Brescia per 7-13 (1-3, 2-6, 2-2 i 2-2) i acaba la final a vuit de la Champions de Belgrad desencisat i en el quart lloc. Tot i que els catalans han marcat primer amb un gol de Martín Famera, la reacció dels italians ha estat virulenta, amb un parcial de 0-7 que ha deixat el partit prou hipotecat. Dos gols de penal de Granados han tallat la inoperància atacant (3-9 al descans). Una de les grans hipoteques del conjunt català ha estat la poquíssima eficàcia en les accions de superioritat. El Brescia ha fet una defensa molt intensa i ha bloquejat molts llançaments. El conjunt de Chus Martín havia derrotar els transalpins en els dos partits de la fase de grups però avui ha estat netament inferior en el comiat amarg del tècnic. que ha bastit una trajectòria brillant al club mariner. Vlakopoulos (4) i Jokovich (3) i han estat els màxims golejadors del Brescia.