Futbol sala

Un equip aferrat a l’èpica

Futbol sala. Dídac, un monstre sota els pals, fa el primer gol i lidera el Barça en un duel vibrant que Aicardo sentencia en la pròrroga

Palma (0) 2 Barça (1) 3

PALMA:Fabio, Tomaz, Lolo, Nunes, Hígor –cinc inicial–, Vilela, Rafa López, Raúl Campos, Marlon, Hamza i Claudino.BARÇA:Dídac, Aicardo, Matheus, Marcenio, Ferrão –cinc inicial–, Dyego, Coelho, Ximbinha, Esquerdinha, Povill, Joselito,.GOLS:0-1 (12’) Dídac. 0-2 (30’) Marcenio. 1-2 (34’) Raúl Campos. 2-2 (37’) Vilela. 2-3 (44’) Aicardo.ÀRBITRES:Martínez Flores i Navarro Liza.PÚBLIC:Uns mil seguidors a Son Moix.

Dídac i Aicardo van ser els herois en una altra èpica victòria del Barça, aquesta vegada a la pista del Palma en el primer partit del play-off de semifinals. El porter va fer el primer gol de l’equip, va acabar aturant una vintena de xuts dels locals i el gadità va marcar el gol de la victòria en la pròrroga quan l’equip, sense Adolfo ni Daniel –sancionats–, estava més cansat. El segon partit es jugarà dimecres al Palau (20 h).

La primera part de Dídac va ser sobrenatural. Després d’uns minuts inicials de tempteig, els locals van fer un pas endavant buscant els seus jugadors més letals, sobretot Hígor i Nunes, però van acabar topant sempre contra el porter. El maresmenc, veient les dificultats en la sortida de la pilota dels seus companys, va decidir –com en l’eliminatòria contra l’Inter– fer-ho ell mateix i agafar de sorpresa als locals. No només això, sinó que en la seva tercera incursió va clavar a l’escaire un xut formidable que Fabio no va veure ni passar. El Palma va arriscar encara més en atac i Tomaz i Lolo van tenir ocasions claríssimes, però un cop més el porter blaugrana es va mostrar imponent. En l’última acció del primer temps, Coelho va tenir el 0-2 a les botes sol davant del porter.

El Palma va posar setge a la porteria blaugrana en el segon temps. Les ocasions es van succeir i també les aturades constants de Dídac. El Barça va resistir esperant el seu moment, que va arribar amb una passada de Ximbinha a Marcenio, que va fer el 0-2 en un contraatac. Els locals no van abaixar els braços i a set minuts del final van posat el porter jugador incrementant el seu domini. Campos va fet l’1-2 en un xut llunyà i Vilela va aprofitar un error greu de la defensa blaugrana per fer l’empat. La pròrroga estava servida.

Tot i l’empat, el Barça va apostar pel porter jugador en el temps afegit i en el segon període Aicardo va aprofitar una superioritat numèrica per fer un altre golàs des de la llarga distància.