Handbol

El PSG supera el Nantes (28-31) en el duel francès per la tercera plaça de la Champions

El vallesà Ferran Solé, amb cinc gols, ha estat el màxim anotador del conjunt parisenc

El París Saint-Germain s’ha acabat emportant el duel francès amb el Nantes (28-31) en la pugna per la tercera plaça de la final a quatre de Colònia. El conjunt parisenc, amb els catalans Ferran Solé (5 gols) i Viran Morros a les seves files, ha imposat els galons com a campió gal i ha exhibit més recursos que el seu rival. En el Nantes, els gols dels catalans Valero (3), Figueras (3) i Balaguer (2) no han estat suficients per tombar l’equip de Raúl González.

Les pèrdues de pilota han estat un llast per al Nantes en la primera meitat. I si la diferència al descans no era més gran (13-17) ha estat gràcies a les bones intervencions de Dumoulin sota els pals (14 aturades), fregant el 50% d’encert. Pels parisencs, han destacat els quatre gols de l’extrem vallesà Ferran Solé.

En la segona meitat, el Nantes ha guanyat efectivitat en atac i impulsat per les aturades de Dumoulin ha retallat les diferències fins que Lazarov ha igualat el resultat als 48 minuts de joc (24-24). Raúl González s’ha vist forçat a demanar temps mort per aturar aquesta dinàmica. El PSG ha reaccionat i amb les dianes de Nahy i Syprzak ha tornat a prendre la iniciativa (25-29) per encarrilar el triomf i la tercera plaça final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)