Handbol

Pascual: “El Barça ha jugat la final com ho ha fet durant tota la temporada”

“Tinc la sensació d’absoluta tranquil·litat, d’estar satisfet pel resultat aconseguit després de tant de temps lluitant per viure un moment així”, remarca el tècnic blaugrana

Més enllà de la conquesta de la Champions en la final contra l’Aalborg (36-23), la seva tercera com a tècnic del Barça (2011, 2015 i 2021), Xavi Pascual ha mostrat la seva satisfacció per la manera de fer-ho: “Guanyar com hem guanyat ha estat la mostra de com ha jugat aquest equip en aquesta temporada.” I ha expressat la seva sensació d’alleujament: “Tinc la sensació d’absoluta tranquil·litat, d’estar satisfet pel resultat aconseguit després de tant de temps lluitant per viure un moment així.”

Amb el triomf en la Champions de Colònia, Pascual tanca un cicle de més de 12 anys a la banqueta blaugrana, amb 61 títols, i que convertien aquesta fase final en més especial que mai. “Està molt clar que quan véns a una final a quatre has de tenir control de la emocions. Aquesta vegada era difícil per molts motius, però ho hem aconseguit”, ha remarcat. I ha afegit: “Per mi l’important és que tothom ha participat i tots s’han de sentir partícips d’aquest èxit. Després de dotze anys, amb molts jugadors la relació va més enllà de les pistes; són relacions molt personals i això es nota.”

Pascual també s’ha referit a la temporada perfecta, amb 61 victòries en 61 partits en totes les competicions i sis de sis títols: “Cada temporada ve com ve. Hem tingut lesions complicades, però en aquests moments els altres jugadors de l’equip han ho han donat tot i això ho ha fet més gran, demostrant que l’equip sap aixecar-se quan arriben els mals moments.” Al tècnic blaugrana també se li ha preguntat pel fet de deixar el seu fill, Àlex Pascual, fora de la convocatòria de la final en benefeici d’Aron Pálmarsson. “Les decisions que sempre he pres amb ell han estat estrictament professionals, sempre. Avui, el millor és que quedés fora perquè segons com hagués anat el partit haguéssim necessitat a Aron Palmarsson com a solució d’emergència”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)