Taekwondo

Joel González es retira

Taekwondo.El lluitador de Figueres plega als 31 anys després d’haver guanyat dues medalles olímpiques i dos títols mundials

Joel González (Figueres 1989) , doble medallista olímpic en taekwondo, va anunciar ahir públicament a Madrid, en un acgte a la seu del Comitè Olímpic Espanyol (COE) en què va estar acompanyat de la seva família, la seva retirada de la competició “amb ganes d’aturar el temps” i “amb por a el buit que hi pugui haver darrere d’això”, però disposat a buscar “el mateix èxit en la vida professional que en l’esportiva “. González es retira als 31 anys amb una medalla d’or en -58 quilos en els Jocs de Londres 2012 i una altra de bronze en -68 a Rio 2016, però també amb dos ors i una plata mundials i dos ors i un bronze europeus.

En un acte de comiat a la seu de el Comitè Olímpic Espanyol (COE), González ha assenyalat que “ja tocava” retirar-se. “A la final olímpica vaig voler que el temps s’aturés perquè no sabia si ho viuria una altra vegada. Avui sento el mateix. Em fa por el buit que hi pugui haver darrere d’això”, ha afirmat l’esportista català. Llicenciat en criminologia, autor d’una tesis sobre el frau esportiu, ha treballat amb LaLiga i la UEFA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)