Waterpolo

Comiats al Barceloneta

Waterpolo. Blai Mallarach, Mike Bodegas, Milan Aleksic i Joao Coimbra no continuaran a les files marineres la temporada vinent

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta, el gran dominador de les competicions de clubs en l’àmbit estatal, ha anunciat les baixes de Blai Mallarach, Mike Bodegas, Milan Aleksic i Joao Coimbra amb vista al curs vinent. Encara no s’ha fet oficial, però es dona per segur que Mallarach (1987) tornarà a les files del CN Barcelona, on va créixer com a jugador quan només tenia 16 anys, acabat d’arribar d’Olot. L’esquerrà garrotxí va jugar en les files cenebistes del 2003 al 2011 abans d’emprendre el periple internacional al Mladost Zagreb i a l’Olympiacòs. Els cinc últim cursos ha defensat els colors de l’Atlètic Barceloneta.

Pel que fa les altres baixes marineres, Coimbra cobrirà la porteria del Novi Belgrad, Aleksic té molts números per jugar al Partizan de Belgrad, la seva ciutat natal, mentre que es desconeix encara quina serà la destinació de Mike Bodegas. L’Atlètic Barceloneta anunciarà pròximament alguna de les noves incorporacions, a més del futur entrenador en substitució de Chus Martín, que ha posat fi a una etapa de vuit anys a la banqueta marinera. Per cobrir la baixa de Coimbra, totes les mirades apunten al jove porter del CN Barcelona Unai Aguirre, que formaria tàndem amb l’incombustible Dani López Pinedo. Si es confirmen aquests moviments, Mario Lloret (CN Mataró) serà el nou inquilí de la porteria cenebista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)