Handbol

Ortega signa per tres anys

Handbol. “És un tren que passa només una vegada”, diu el nou tècnic blaugrana

L’andalús Antonio Carlos Ortega (1971) ha signat per tres temporades com a nou entrenador del Barça en substitució de Xavi Pascual, que ha encadenat dotze temporades acumulant 61 títols. Ortega, que va ser jugador blaugrana durant onze temporades (1994-2005), ja va ser anunciat com a futur entrenador blaugrana pel president del club, Joan Laporta.

El tècnic malagueny prové del Hannover-Burgdorf alemany, on era l’entrenador des de la temporada 2017. Després de retirar-se com a jugador, va iniciar la seva carrera com a tècnic a l’Antequera, on va jugar sis temporades (2005-2011). D’allà va viatjar fins a Hongria, al totpoderós MKB Veszprém (2012-2015), on va guanyar la lliga i la copa durant les tres temporades en què va ser el tècnic. Després d’aquesta experiència va viatjar fins al Japó per ser seleccionador del país durant una temporada (2016/17), càrrec que va compaginar amb el d’entrenador del KIF Kolding danès abans de ser l’entrenador del Hannover-Burgdorf.

Com a membre del dream team, Carlos Ortega va ser part fonamental en la consecució dels títols de la secció. Va guanyar sis copes d’Europa, cinc supercopes d’Europa, una recopa, una copa EHF, sis lligues i quatre copes del Rei, entre altres títols. El nou entrenador blaugrana va valorar a l’agència Efe el seu fitxatge: “No m’espanten els reptes, però aquest és un tren que passa només una vegada, o l’agafes o el deixes, que també seria lícit, però jo soc dels que l’agafen.” “Sé que la situació econòmica del club –hi va afegir– és complicada i l’handbol ho notarà també.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)