Handbol

Xavi Pascual i Antonio Rama, nominats a millor entrenador de la lliga

Els aficionats també poden votar fins dilluns els millors jugadors en totes les posicions a través del web de l’Asobal

Xavi Pascual (Barça) i Antonio Rama (Fraikin Granollers) han estat nominats entre els cinc candidats a ser escollits pels aficionats com a millor entrenador de la lliga 2020-21. Els candidats els han escollit els propis clubs en una votació interna i ara seran els aficionats qui decidiran el vencedor en una votació al web de l’Asobal (www.asobal.es) fins dilluns.

Els jugadors del Barça també aspiren a copar un grapat de posicions en l’equip ideal. Han estat nominats Aaron Pálmarsson (lateral esquerre), Raúl Entrerríos (central), Dika Mem (lateral dret), Aleix Gómez (extrem dret), Ludovic Fàbregas (pivot) i Thiagus Petrus (defensor). Per part del Granollers també aspiren a entrar a l’equip ideal Antonio García (lateral dret), Esteban Salinas (pivot) i Marc Garcia (defensor). L’exjugador del club Adrià Pérez està nominat entre els cinc millors extrems esquerres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)