Atletisme

L’italià Massimo Stano s’imposa en els 20 km marxa i inaugura la competició atlètica a Sapporo

En les pròximes jornades hi competiran Jesús Ángel García Bragado (50 km marxa), Raquel González (20 km marxa), i Marta Galimany i Ayad Lamdassen en marató

L’italià Massimo Stano, campió en els 20 km marxa (1h21:05), ha inaugurat la competició atlètica a Sapporo, amb unes condicions de calor i humitat més benèvoles que a Tòquio. Stano s’ha jugat el títol en l’última volta al parc Odori amb el japonès Koki Ikeda, que ha arribat segon (1h21:14) per davant del seu compatriota Toshikazu Yamanishi (1h21:18) i del campió europeu, l’espanyol Álvaro Martín (1h21:46).

Participació catalana a Sapporo

La competició continuarà a Sapporo aquesta nit (22:30 h), amb la participació del llegendari Jesús Ángel García Bragado, de 51 anys, que posarà fi a la seva eterna carrera esportiva amb la vuitena participació olímpica. També competiran en aquesta subseu la mataronina Raquel González en els 20 km marxa (demà a les 9.30 h), la vallenca Marta Galimany en marató (a les 12 de la nit), i el lleidatà Ayad Lamdassem, que tancarà el programa atlètic amb la marató de dissabte, també a les 12 de la nit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)