Piragüisme

Saúl Craviotto té més a prop la seva cinquena medalla olímpica

El palista lleidatà s’ha classificat per a la semifinal del K4 500, juntament amb Marcus Walz, Carlos Arévalo i Rodrigo Germade

Saúl Craviotto disputarà la semifinal del K-4 500 m la matinada d’aquest dissabte un parell d’hores abans de la final, i té més a prop la cinquena medalla olímpica. Craviotto, Marcus Walz, Carlos Arévalo i Rodrigo Germade són els grans favorits a l’or i en la primera sèrie –hi havia una repesca aquesta matinada mateix– no només s’han classificat sinó que ho han fet amb rècord olímpic: 1:21.658. El K-4 d’Eslovàquia ha quedat segon a 149 mil·lèssimes.

El palista lleidatà té en el seu palmarès dos ors, en els K-2 500 de Pequín 2008 i en el K-2 200 m de Rio, una plata –en K-1 200 m a Londres 2012– i un bronze a Rio 2016 també en la prova de la qual va ser setè a Tòquio. El també palista David Cal i la nedadora Mireia Belmonte tenen quatre podis en uns Jocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)