Waterpolo

Roser Tarragó es retira

La jugadora confirma que deixa la selecció i que ha trencat el contracte amb el Vouliagmeni grec per al curs 2021-22

La jugadora internacional Roser Tarragó (Mataró, 28 anys) confirma que es retira definitivament del waterpolo després d’haver assaborit a Tòquio la seva segona medalla de plata olímpica. La catalana renuncia al contracte que va signar amb el Vouliagmeni de la lliga grega per a la temporada 2021-22. “Abans de les semifinals ja els vaig avisar que no hi aniria; si no tens ganes de jugar no té cap sentit allargar la trajectòria, no seria bo per ells ni per mi”, explica la jugadora, que prepara un nou projecte personal fora de l’àmbit esportiu.

Tarragó, que es va formar en les files del CN Mataró, ha jugat en el Mediterrani aquestes últimes temporades. El seu palmarès inclou dos campionats d’Europa (2014 i 2020), un mundial (2013) i la plata del mundial del 2019, on va ser nominada millor jugadora del campionat.

La catalana va estar dos anys sense jugar per problemes de salut mental i, en aquest sentit, ha agraït el gest que va tenir Simone Biles a Tòquio per visibilitzar un problema que passa “desapercebut” en l’esport d’elit. “En un equip un psicòleg és tan important com un fisioterapeuta i encara no ho percebem així; si algú no es trenca una cama no sembla que tingui un problema”, explica Tarragó, que va acabar decebuda en la final no només pel resultat (5-14) sinó també per l’arbitratge. “Acabar la meva carrera asseguda a la banqueta amb tres exclusions va ser frustrant, sobretot perquè dues van ser totalment injustes. De fet l’arbitratge no va ser just amb nosaltres. Hauríem perdut igualment però no em va semblar bé el criteri que van fer servir.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)