Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta segella el 14è títol de la copa Catalunya

L’equip mariner s’ha imposat al CN Barcelona (14-9) en la final disputada a Terrassa

El CN Atlètic Barceloneta ha segellat a Terrassa el seu 14è títol en 16 edicions de la copa Catalunya després de vèncer el CN Barcelona en la final per 14-9 (3-2, 5-2, 3-1 i 3-4). L’equip mariner s’ha emportat el primer títol oficial del curs en l’inici d’una nova etapa amb el croat Elvis Fatovic a la banqueta.

El conjunt cenebista, que ha perdut la seva quarta final contra el mateix rival, ha mantingut el resultat ajustat durant els primers 12 minuts de joc, però els mariners han començat a obrir bretxa abans de l’equador (8-4). A partir d’aquí, l’equip de Fatovic ha sabut mantenir la renda fins al final, amb diferències que han oscil·lat entre els quatre i els set gols de marge. Unai Aguirre s’ha emportat el primer títol en les files de l’Atlètic Barceloneta en la final disputada contra el seu exequip. En el ball de jugadors entre un i l’altre equip també ha brillat l’esquerrà olotí Blai Mallarach, que ha marcat 4 gols contra els seus excompanys, però no ha pogut evitar la derrota del CNB. El màxim golejador dels mariners ha estat Álvaro Granados, amb cinc dianes.

El CN Sabadell, tercer

En la pugna pel tercer lloc, el CN Sabadell s’ha imposat al CE Mediterrani per 10-12 (1-1, 3-3, 3-3 i 3-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)