Natació

Travessia de 1.667

Natació. En la 77a travessia a l’estany de Banyoles hi ha hagut més de 1.600 participants i Estel Xuan Galo i Pol Gil han aconseguit la victòria

Estel Xuan Galo (CN Granollers) i Pol Gil (CN Barcelona) han guanyat la 77a edició de la travessia a l’estany de Banyoles, en què hi ha hagut 1.667 participants en les tres categories que s’han disputat. Estel Xuan Galo ha dominat la prova femenina amb 26:19, al davant de Laura Rodríguez (CN Barcelona) i Maria Hernández (CN Sabadell). En la prova masculina Pol Gil ha guanyat la travessia per quarta vegada (2015, 2017, 2019 i 2021), amb un temps de 23:38. El segon lloc ha estat per a Guillem Pujol (CN Mataró), que ha fet el mateix temps, i el tercer lloc l’ha ocupat el júnior Lachlan James Reed (CN Banyoles). La categoria dels menors l’han dominat Alan Mateo (GEiEG), amb 14:42, i Ona Rosell (CN Tàrraco), amb 14:45.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)