El Barceloneta recupera el tron de la supercopa

Waterpolo. L’equip mariner aixeca el setzè títol de la competició contra un CN Barcelona que, tot i vendre car la derrota, perd la seva setena final

Barceloneta 11 Barcelona 8

CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; Famera, Granados (3, 1 p.), Munárriz, De Toro (3), Larumbe, Ponferrada, Fernández (1), Asensio, Perrone (3), Biel, Bustos (1), Aguirre.CN BARCELONA:loret; López, Van den Burgh, Valls, García (1), Duric, Delgado (1 p.), Gomà (1), Tahull (1), Estrany (2), Frigola, Ramón (2), Aguilar.PARCIALS:4-4, 3-1, 2-1 i 2-2..

El CN Atlètic Barceloneta va recuperar a la piscina de la UE Horta el tron de la supercopa d’Espanya, que el curs passat se li va escapar a Can Llong, per segellar el seu setzè títol en divuit edicions. El conjunt mariner, que diumenge passat ja va assolir el títol de la copa Catalunya, va trobar en el CN Barcelona un rival molt coratjós, que va resistir l’intercanvi en el tram inicial (4-4) i que en l’últim instant (9-8) a punt va estar de donar un disgust a l’equip d’Elvis Fatovic. En tot cas, setena derrota de l’equip cenebista en set finals de la supercopa.

El CN Barcelona, que tenia l’important baixa de Blai Mallarach, va respondre a la bona posada en escena dels mariners. Dues dianes d’Abel Ramon, un penal executat per Adrià Delgado i un golàs de Roger Tahull des de la boia responien als gols de Miguel de Toro, Felipe Perrone, Álvaro Granados i Fran Fernández. En el segon quart, l’eficàcia dels jugadors de l’arc, amb Perrone i Granados com a protagonistes en ràpides transicions, van començar a marcar diferències. Després del gol de Pere Estrany, el CN Barcelona es va encallar en atac, va estar més de 13 minuts sense marcar i va veure com el Barceloneta, amb un omnipresent De Toro en la boia, s’escapava de tres gols (8-5). Guillem García va donar aire al seu equip, tot i que Granados, de penal, va replicar de seguit (9-6) abans d’entrar en l’últim quart. Les aturades de Mario Lloret i l’encert d’Estrany i Pol Gomà van reduir les diferències a la mínima expressió, però l’equip mariner va sentenciar amb els gols de De Toro i el d’Àlex Bustos, amb un un contra un final amb el porter maresmenc.