El CN Terrassa naufraga contra el Noisy-Le-Sec (13-6)

Els dos primers parcials (4-1 i 5-1) han ensorrat les aspiracions del conjunt vallesà en l’estrena de la segona fase de la Champions. Els pròxims rivals seran l’OSC Budapest i el Brescia

El CN Terrassa ha perdut per un contundent 13-6 (4-1, 5-1, 2-2 i 2-2) contra el Noisy-Le-Sec, el rival teòricament més assequible del grup de París en la segona fase de la Champions i necessitarà una autèntica proesa per continuar viu en la competició, tenint en compte que els pròxims rivals seran del potencial de l’OSC Budapest (demà) i el Brescia (diumenge). Dos primers quarts per oblidar han ensorrat les aspiracions del conjunt de Dídac Cobacho, que s’ha vist superat pel seu rival en totes les facetes del joc. Els golejadors per part terrassenca han estat: Alberto Barroso (3), Fran Sánchez (1), Òscar Carrillo (1) i Víctor Gutiérrez. Per l’equip local han destacat Antonio Petkovic (5 gols) i Mehdi Marzouki (4), que s’han convertit en un autèntic malson per a Pepe Motos.

La posada en escena ha estat clarament favorable al conjunt francès, que ha pres la iniciativa amb un parcial de 4-0. L’efectivitat de l’excanoner del CN Mataró Mehdi Marzouki i Antonio Petkovic han posat contra les cordes l’equip terrassenc, que ha malbaratat les tres primeres superioritats i ha badat en defensa. Alberto Barroso ha trencat la sequera i ha pogut per fi inaugurar el marcador després de 6:43 de joc. El panorama no ha variat gens ni mica al segona quart. El Noisy-Le-Sec no perdonava en les accions de superioritat, tot al contrari que el CN Terrassa, que necessitava Déu i ajut per veure porteria. El parcial de 5-1, amb gol de Fran Sánchez, deixava el resultat al descans amb un contundent 9-2 i la remuntada en una missió gairebé impossible. En la segona part les forces s’han equilibrat (4-4), però el mal ja estava fet.

El CN Terrassa juga demà contra l’OSC Budapest (15.15 h), que avui ha empatat a 10 contra el Brescia.