Rugbi

La Santboiana tomba el líder amb una marca de Jordi Jorba (26-21)

L’equip se situa segon a la lliga després d’encadenar la quarta victòria en un partidàs al Baldiri Aleu

El degà del rugbi català, la Santboiana, que es troba en plena celebració del seu centenari, ha completat un dels millors partits que se li recorden en els últims temps al Baldiri Aleu agenollant el líder, El Salvador, amb una gran acció decisiva de Jordi Jorba (65’) que ha suposat el 26-21 definitiu amb assaig enganxat a la bandera.

Els catalans, que han encadenat la quarta victòria, se situen ara segons a la taula a només un punt dels de Valladolid. Les altres marques del conjunt de Sant Boi les han anotat Via, Chambers i Pichot. Rojas, també decisiu, ha anotat tres de les transformacions en un partit en què els locals han arribat a dominar 21-3 en la primera part abans que arribés la temuda reacció dels castellans, que han igualat el partit (21-21) amb un cop de càstig de Tomás Jorge.

El Barça, per la seva banda, ha guanyat al terreny de joc de La Vila (31-43) en un partit que era classificatori, a més, per a la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)