Handbol

El Barça, sense marge d’error

Handbol. L’equip blaugrana rep el Porto (20.45 h, Esport 3) amb la necessitat imperiosa de guanyar si no vol cedir més terreny respecte a les dues primeres places de la Champions

Després de l’empat a Porto (33-33) i de les dues derrotes contra el Kielce (30-32 i 29-27), el Barça rep avui el conjunt portuguès (20.45 h) amb la necessitat imperiosa de guanyar si no vol allunyar-se encara més de les dues primeres places de grup, que atorguen el bitllet directe per als quarts de final de la lliga de campions. El tècnic Carlos Ortega és ben conscient de la situació i per això ha intentat dosificar els seus jugadors en els dos últims partits de la lliga Asobal: “Hem de posar tota la carn a la graella i necessitem tot el suport de l’afició perquè aquests dos punts s’han de quedar a casa sí o sí.” Ludovic Fàbregas, un dels capitans, admet que la situació s’ha complicat: “A Porto teníem moltes baixes, però hem crescut i segur que ho donarem tot a la pista.”

D’altra banda, el director esportiu del Barça, Xavier O’Callaghan, va demanar disculpes públicament perquè en el partit ajornat de l’Asobal de dimarts contra el Torrelavega van alinear indegudament Yousseff Ben Ali. El partit corresponia a la sisena jornada (10 d’octubre) i, per tant, Ali, fitxat el 19 de novembre, no podia jugar. “Ha estat una errada i assumirem les conseqüències”, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)