Tennis taula

L’Asisa Borges Vall jugarà la semifinal de l’Europe Cup el 18 i el 25 de febrer

S’enfrontarà al Wiener Neustadt austríac per una plaça en la final

L’Asisa Borges Vall ja ha marcat en el calendari dues dates que poden ser històriques, els divendres 18 i 25 de febrer, en els que disputarà els partits d’anada i tornada de la semifinal de l’Europe Cup. El conjunt de les Garrigues lluitarà per ser el primer equip català en classificar-se per la final d’una competició europea, i buscarà millorar la tercera posició que va aconseguir la temporada 2008/09 en aquesta mateixa competició quan també va arribar a la semifinal i la va perdre.

Tretze temporades després el Borges ha tornar a la semifinal de l’Europe Cup i s’enfrontarà al SolexConsult TTC Wiener Neustadt austríac per un lloc en la final. El partit d’anada es disputarà el divendres 18 de febrer a Àustria i la tornada una setmana després, el divendres 25, a Les Borges Blanques. L’Europe Cup és la segona competició europea i aquesta segona semifinal pel conjunt de les garrigues ha arribat en la temporada en que l’Asisa Borges Vall ha debutat en la primera, la lliga de campions. Va superar la primera fase i en la segona va ser eliminat i es va incorporar a la segona fase de l’Europe Cup. El conjunt lleidatà ja es va enfrontar al conjunt austríac en aquesta segona fase i el va derrotar per 3-0. El Wiener Neustadt ha disputat els quarts de final de l’Europe Cup les dues darreres temporades i enguany ha arribat a la semifinal. El Borges també va estar en els quarts la temporada passada i ara ha tornat a una semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)