Voleibol

El DSV Sant Cugat afronta demà a Lugo la seva primera fase final de copa

El DSV Sant Cugat afronta amb la màxima il·lusió a partir d'aquest divendres demà a Lugo la seva primera participació en la fase final de la copa Iberdrola que disputen els sis millors equips de la primera volta. L’equip català jugarà els quarts contra el Sanaya Libby’s La Laguna (17h), un rival molt dur que en la primera volta no havia progressat en la mateixa mesura i que ara lidera amb ma de ferro la lliga, amb catorze victòries i només tres derrotes (43 punts). L’equip català que dirigeix Rafa Ruiz, per la seva banda, és quart amb 25 punts en 15 partits disputats, ja que té partits aplaçats per covid-19, com el derbi que ha de jugar amb el Barça CVB. En el precedent del curs, les canàries es van imposar per 3-0 (25-22, 25-18 i 25-20).

L’altre partit de quarts de copa el juguen l’Haro la Rioja i l’Arenal Emevé (20 h). Els dos millors de la lliga regular en la primera volta esperen rival en les semifinals. El vencedor del duel del Sant Cugat se les haurà dissabte amb el Gran Canària Urbaser (16.30 h). L’altra semifinalista és el Kiele Socuéllamos, de la província de Ciudad Real. La final es jugarà el diumenge a les 12.30h. Els partits es jugaran amb aforaments màxims permesos del 75 per cent. A banda de les del Sant Cugat, també hi haurà jugadores catalanes en altres equips: la lliure del Sanaya Patrícia Llabrés, la col·locadora del Gran Canària formada precisament al Sant Cugat Ariadna Priante i la jugadora de l’Haro Rioja Clara Barceló.

El darrer campió català de la competició va ser l’Espanyol el 1992. El CVB Barça va ser tercer el 2019. El vigent campió és l’Alcobendas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)