Tennis taula

L’Asisa Borges Vall disputa demà l’anada de la semifinal de l’Europe Cup a Àustria

Jugarà contra el Wiener Neustadt

L’Asisa Borges Vall afronta demà el partit d’anada de la semifinal de l’Europe Cup amb ganes de fer el primer pas cap a la gran final. El seu rival és el conjunt austríac del Solex Consult TTC Wiener Neustadt al que visitarà a partir de les 17 h (ETTU.TV en directe). L’equip format pel vilanoví Marc Duran, l’igualadí Joan Masip, el suec Viktor Brodd i l’alacantí Alberto Lillo buscarà la victòria per afrontar amb més tranquil·litat el partit de tornada que es disputarà a les Borges Blanques el divendres 25 de febrer a les 18.30 h i amb les càmeres d’Esport 3 en directe.

L’Asisa Borges Vall i el Solex Consult TTC Wiener Neustadt ja s’han enfrontat aquesta temporada i la victòria va ser pels lleidatans. Es van trobar al desembre passat en la segona fase de l’Europe Cup que es va jugar a Portugal i el Borges va guanyar al Wiener Neustadt per 3-0 i va passar als quarts de final com a primer de grup mentre els austríacs es van classificar segons.

Wiener Neustadt és un ciutat austríaca de més de 40.000 habitants situada a uns 60 quilòmetres al sud de Viena. El conjunt austríac havia arribat dues vegades als quarts de final de l’Europe Cup i jugarà la seva primera semifinal. Per al Borges aquesta és la segona semifinal europea, ja que la primera va ser la temporada 2008/2009 i en aquella ocasió el Vitòria de Moscou li va tancar el pas a la final. El Borges va perdre per 3-2 a Moscou i va guanyar en el pavelló Francesc Macià per 3-2, però la diferència de sets el va eliminar. L’altre semifinal de l’Europe Cup d’enguany la disputen el USD Apuania Carrara italià i el KS Dartom Bogoria Grodzisk Mazowiecki polonès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)