Voleibol

El DSV Sant Cugat venç l’Haro (3-0) i jugarà de nou el ‘play-off’ pel títol

El DSV Sant Cugat va derrotar dissabte l’Haro Rioja per 3-0 (25-22, 25-22 i 25-18) i s’ha assegurat una plaça en el play-off pel títol de la Lliga Iberdrola per segona temporada consecutiva, tot un èxit. La fase final la jugaran els sis primers classificats. Els altres cinc equips que tenen el bitllet són el La Laguna, el Gran Canària, el Kiele, l’Avarca Menorca i el propi Haro Roja, sisè amb 32 punts i que es va beneficiar de la derrota de l’Arenal Emevé, el setè. Els dos primers al final de la fase regular –falta una jornada– accedeixen directament a les semifinals. Els quatre següents jugaran els quarts. L’equip de Rafa Ruiz, que aquesta temporada ja es va classificar per jugar la copa, és cinquè amb 35 punts. Avui ha perdut a casa contra el Gran Canària (1-3), el segon classificat, completant una jornada doble de gran exigència.

El CVB Barça, l’altre equip català de la màxima categoria femenina, va perdre dos partits –0-3 contra el Cajasol i 0-3 davant del Gran Canària–i consuma el descens a Superlliga 2 després d’haver ascendit el curs passat. L’equip blaugrana és penúltim amb 19 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)