Patinatge

‘Escalant’ al primer lloc

Patinatge. El CPA Olot torna a fer una demostració tècnica i artística i guanya el territorial gironí de grups de xou grans per davant del CPA Girona, que també mostra un bon nivell

El muntatge Escalant que va presentar el CPA Olot en el campionat territorial gironí de grups de xou grans i amb què va guanyar el títol és una declaració d’intencions del que vol aconseguir aquest any 2022. En la definició de la seva coreografia, el conjunt garrotxí explicava: “Tots volen arribar a dalt de tot, superant cada esglaó al límit del seu esforç, però només hi haurà lloc per al millor.” I, en aquesta primera competició de l’any, el CPA Olot va ser el millor. El seu xou va ocupar la primera posició amb totes les puntuacions superiors al 9.0. En l’apartat tècnic, la pitjor nota va ser de 9.0 i després en va tenir una de 9.2 i tres de 9.3. En la presentació artística, va ser quan es van disparar les notes, amb la més fluixa de 9.4, una de 9.6 i tres de 9.7. Les patinadores del CPA Olot, vestides amb pantalons, camisa, corbata i jaqueta, van mostrar la seva precisió i coordinació en un muntatge espectacular i que va finalitzar amb una patinadora pujant a dalt de tot d’una escala.

La segona plaça va ser per al CPA Girona, que també va estar a un gran nivell amb la coreografia Sinapsis, definida així: “Durant les etapes de la vida, milers de connexions i senyals elèctriques viatgen pel nostre cervell.” Van mostrar diferents etapes de la vida, amb les patinadores entrellaçant-se una vegada i una altra, i posant llums i color sobre la pista.

El conjunt gironí també va estar per sobre del 9.0 en totes les puntuacions, però un pas per sota del conjunt olotí. En l’apartat tècnic, el CPA Girona va rebre tres puntuacions de 9.0 i dues de 9.1, metre que, en la presentació artística, les notes van ser millors, amb un 9.2 com a puntuació més baixa, dues notes de 9.4 i dues més de 9-6.

La tercera posició del territorial va ser per al CP Celrà, el tercer equip participant, que va finalitzat molt satisfet de les puntuacions, totes per sobre del 8.0. Tant en la part tècnica com en l’artística, la puntuació més baixa va ser de 8.0 i la més alta, de 8.4. La coreografia Infiltrats va jugar amb l’idea de passar desapercebuts al pavelló de Fontajau, i van definir l’espectacle com: “Infiltrar-se dins d’un pavelló ple de gent no és fàcil, es necessita un bon equip de camuflatge.” El CP Celrà ho va aconseguir un parell de cops, sobretot en el final, quan només va quedar visible una patinadora amb la resta ben amagades dins d’un escenari.

PUNTUACIONS

El CPA Olot destaca en l’apartat artístic amb tres grans notes de 9.7

El PA Maçanet és el millor en els grups petits

El CP Maçanet va dominar el territorial de grup de xou petits i va aconseguir la primera plaça amb el muntatge Love Me. Va ser l’únic dels deu grups participants que va aconseguir puntuacions superiors al 8.0, amb notes entre el 8.0 i el 8.3 en l’apartat tècnic i entre el 8.2 i el 8.6 en l’artístic. La segona posició va ser per al CPA Olot, amb Purgatori, que va treure millor puntuació en l’apartat tècnic. El tercer lloc el va ocupar el CEPA Figueres amb el muntatge El sacrifici del laberint, que va destacar amb les notes de l’apartat artístic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)